picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Montase foto karo John Lennon, kawontenaning ngedegaken saka The Beatles




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Editing foto nyenengno -> Artis  
Koleksi bingkai foto -> Musik  
efek foto lan foto montage -> The Beatles