picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Nggawe bingkai foto lan montase foto karo Jack Daniel minangka kolase




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Editing foto -> Khayalan  
Editor bingkai foto gratis -> Sepia  
Editing foto gratis -> Merek  
Pajangan bingkai gambar -> Bir  
Efek gambar lucu -> Gendul