picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Nggawe montase foto karo rock band The Barrio minangka bingkai foto lan kolase




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Efek foto lan edit foto -> Binkai foto  
Foto efek temenan -> Ireng lan putih  
Foto efek online -> Awang-awang  
Efek foto lan foto bareng -> Musik