picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Nggawe montase foto lan kolase karo account Bacardi minangka bingkai foto




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Pajangan bingkai foto -> Tilpun  
Bingkai gambar lucu -> Merek  
Kabeh foto efek -> Bir