picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Njupuk 2 gambar lan paste toko-jendhela




Ke 2: upload fotomu






Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
efek gambar -> Bareng  
Binkai foto anyar -> Kolase 2 foto  
Binkai foto apik -> Wengi  
efek gambar -> Etalase