picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Kabeh duwe do mung kanggo paste gambar




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Bingkai foto kabeh -> Billboards  
Bingkai foto indah -> Wengi