picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Nggawe kolase sing Happy New Year 2015, minangka bingkai foto lan montase foto




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Pajangan bingkai gambar -> Binkai foto  
Bingkai foto online -> Preian  
Pajangan bingkai foto -> Lilin