picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Bingkai foto karo wit jati, kanggo nggawe montase foto lan kolase




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Pajangan bingkai foto -> Binkai foto  
Efek bingkai gambar -> Kembang