picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Kolase karo seri manga Cardcaptor Sakura, minangka bingkai foto lan montase foto




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Fotomontage online gratis -> Khayalan  
Efek foto lan edit foto -> Anime