picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Bingkai foto karo manga Junjō Romantica, kanggo nggawe kolase lan montase foto




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Foto bareng gratis -> Binkai foto  
efek foto lan bingkai foto -> Gawe pasangan  
Gambar bingkai -> Anime