picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Montase foto karo Whisper manga Jantung, minangka bingkai foto lan kolase




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Fotomontage -> Binkai foto  
Bingkai foto indah -> Anime