picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Foto montage karo logo pangembang video game Amerika, Zynga




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Foto efek temenan -> Billboards  
Efek bingkai gambar -> Merek