picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Foto montage karo aktris Amerika, komedienne lan produser, Lucille Ball




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Binkai foto -> Artis  
Editing foto nyenengno -> Ireng lan putih  
Bingkai foto maker -> Amerika Sarekat  
Bingkai foto gratis online -> Kanada  
Bingkai foto online -> Potret