picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Kolase dengan pemain tenis profesional Ceko Karolína Plíšková




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Gambar bingkai -> Artis  
Efek foto lan foto bareng -> Wadon ayu  
Bingkai foto kabeh -> Republik Ceko  
Bingkai gambar indah -> Olahraga  
Bingkai foto online -> Tènes