picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Foto montase karo model Inggris David Gandy




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Efek gambar lucu -> Artis  
Efek bingkai gambar -> Britania Raya  
editor bingkai gambar -> Potret