picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Foto montase karo aktor lan produser Amerika, Harvey Keitel




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Bingkai foto kabeh -> Artis  
Bingkai foto indah -> Ireng lan putih  
Efek foto lan foto bareng -> Amerika Sarekat  
Bingkai foto apik -> Britania Raya  
Bingkai foto lucu -> Republik Irlandia