picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Foto kolase karo Irlandia lan Amerika aktris Saoirse Ronan




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Fotomontage -> Artis  
Efek gambar lucu -> Wadon ayu  
Fotomontage -> Britania Raya  
Bingkaifoto anyar -> Republik Irlandia