picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Foto kolase karo pelawak Amérika, penulis lan tukang kayu Nick Offerman




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
Bingkai foto apik -> Artis  
Pajangan bingkai foto -> Amerika Sarekat