picjoke

Foto efek ben dina !

Effek teko tanggal

Efek N 9274




Ke 2: upload fotomu





Efek foto iki termasuk ning njero kategori iki :
efek foto lan foto montage -> Artis  
Editing foto nyenengno -> Wadon ayu  
Efek foto lan edit foto -> Jepang